دوشنبه ٠٧ بهمن ١٣٩٨ -

برگزاری کارگاه ثبت بیماری و پیامدهای سلامت
 ١٣٩٨/٠٩/٢٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
نوزدهمین جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات پیشگیری از بیماری های زنان
نوزدهمین جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات پیشگیری از بیماری های زنان در تاریخ98/07/25 برگزار گردید.
 ١٣٩٨/٠٧/١٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
جلسه ثبت بیماری ها باحضور آقای دکتر اعتماد و خانم دکتر فرزانه
جلسه ثبت بیماری ها باحضور آقای دکتر اعتماد، خانم دکتر فرزانه و همکاران برگزار گردید.
 ١٣٩٨/٠٥/٠٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
اطلاع رسانی وضعیت ثبت بیماری و پیامدهای سلامت جهت دسترسي اساتيد،محققين و دانشجويان
جهت اطلاع وضعیت ثبت بیماری ها و پیامدهای سلامت در خصوص دسترسي اساتيد، محققين و دانشجويان با نظر معاونت پژوهشي دانشگاه به آدرس لینک http://dregistry.sbmu.ac.ir/ مراجعه فرمایید.
 ١٣٩٨/٠٤/٢٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
سمینار بازآموزی تازه های دوران یائسگی
سمینار بازآموزی تازه های دوران یائسگی در تاریخ 98/05/10 در مکان بیمارستان امام حسین (ع) با حضور ریاست محترم مرکز و مدیر گروه محترم زنان و جمعی از اساتید و سخنرانان برجسته و فرهیخته برگزار گردید.
 ١٣٩٨/٠٢/١١ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 صفحه بعدی >>

social

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.