×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

زمینه های تحقیقاتی

پژوهش های علمی این مرکز در رشته های پایه، بالینی واپیدمیولوژیک در امور بانوان در جهت شناخت مشکلات بیماران در مراحل اولیه و ایجاد روشهای نوین در این زمینه و اراﺋه راهکارهای جدید و عملی جهت ارتقاء سلامت جامعه هدف صورت می گیرد. زمینه های تحقیقاتی این مرکز طیف گسترده ای از کلیه بیماری های زنان از جمله بدخیمی ها و بیماریهای خوش خیم، بیماریهای عفونی و بیماریهای ژنتیکی و مشکلات روحی-روانی مرتبط با زنان، مشکلات زناشویی، همچنین کلیه مسایل مربوط به دوران بارداری، بلوغ و یاﺋسگی را شامل می شود. این مرکز در جهت شناسایی و رفع عوامل دخیل در ایجاد بیماریهای زنان (پیشگیری اولیه)، غربالگری و تشخیص بیماری قبل از ایجاد علاﺋم بالینی جهت اقدام به موقع (پیشگیری ثانویه)، و تشخیص و درمان بیماری در مراحل اولیه (پیشگیری ثالثیه)، و همچنین پیشگیری از عود بیماریها بعد از درمان آماده همکاری با اعضای هیات علمی و کلیه محققین می باشد.

از سویی پیرو برنامه راهبردی سال 1400 الی 1404 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مرکز تحقیقات پیشگیری از بیماری­های زنان با درنظرگرفتن لاین های زیر درنظر دارد تا پژوهش­ های مؤثر در رخداد چشم­انداز1404 را منظم تر و هدفمند تر نماید.

  • افزایش سطح آگاهی جامعه ، بهبود پروسه تشخیصی و درمان و طراحی روش های غربالگری حوزه بیماری های زنان اعم از واگیر و غیرواگیر.
  • بهره­برداری از تکنولوژی و دانش فناوری اطلاعات سلامت به خصوص هوش مصنوعی در بررسی روند غربالگری، تشخیص، درمان و کنترل عوارض ناشی از مداخلات درمانی در ناباروری و درمان بیماری­های زنان به منظور ارزیابی و بهبود این روندها براساس اقتصاد مقاومتی
  • بهبود و پیشرفته سازی روش­­های درمان ناباروری متناسب با سیاست های افزایش جمعیت
تنظیمات قالب