نکات بارداری
اهمیت مصرف مواد غذایی حاوی کولین در دوران بارداری
کاهش خطر ابتلا به دیابت و افزایش فشار خون در فرزندان متولد شده از مادرانی که در دوران حاملگی از مواد غذایی حاوی کولین استفاده می کنند
کاهش خطر ابتلا به دیابت و افزایش فشار خون در فرزندان متولد شده از مادرانی که در دوران حاملگی از مواد غذایی حاوی کولین استفاده می کنند
کولین جزئی از ویتامینهای گروه Bبوده و جهت متابولیسم و سوخت و ساز چربی در بدن لازم است. کاهش مقدار کولین در بدن باعث تجمع چربی اضافی در کبد میشود. نتایج مطالعات اخیر اهمیت استفاده از یک رژیم غذایی سالم و حاوی کولین را در دوران بارداری نمایان ساخته است. ماری کودیل استاد علوم تغذیه دانشگاه کورنل نیویورک و همکارانش در مطالعه ای اثر مصرف کولین در مادران را بر روی تولید هورمون کورتیزول (که جزو هورمونهای استرسی است) فرزندان متولد شده از آنها مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان داد که بچه هایی که مادرانشان روزانه 930 میلی گرم کولین مصرف می کردند (یعنی بیش از 2 برابر مقدار توصیه شده روزانه آن که 450 میلی گرم است) سطح کورتیزول خون بچه های آنها 33 درصد پایین تر از سطح کورتیزول خون بچه هایی بود که مادرانشان رورانه 480 میلی گرم کولین مصرف می کردند. یافته های این مطالعه این احتمال را افزایش می دهد که مصرف بیشتر کولین توسط مادر ممکن است با برخی اثرات نامطلوب استرس دوران بارداری بر روی بلوغ رفتاری، رشد و نمو اعصاب و غدد و سوخت و ساز بدن فرزندان مقابله کند. این استاد دانشگاه گفت : انتظار می رود کاهش پاسخ بچه ها به استرس، بدلیل مصرف زیاد کولین توسط مادر در طی دوران بارداری، خطر بیماریهای مرتبط با استرس مثل افزایش فشار خون و دیابت نوع 2 ر ا در تمام طول زندگی فرزندان آنها کاهش دهد.تخم مرغ و کلم بروکلی هر دو منابع غنی از کولین هستند.
Nutrition Child Health Functional Foods& Food Components, 2012